61 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Logitech predstavlja mini tastaturu  (Pročitano 1963 puta)

Miwosh

  • Gost
Logitech predstavlja mini tastaturu
« poslato: Februar 10, 2008, 22:50:41 »
Logitech predstavlja mini tastaturu


Kompanija Logitech je predstavila diNovo Mini tastaturu veličine dlana, koja na sebi ima i ClickPad. Tastatura je namenjena osobama koje su povezali računar i televizor, s obzirom da olakšava kontrolu zabavnih sadržaja na kompjuteru.

Radi lake navigacije, diNovo Mini ima pozadinsko osvetljenje i inovativni ClickPad koji se može koristiti za pomeranje kursora, skrolovanje i kliktanje ili kao četvorosmerni navigacioni taster za kretanje kroz menije i odabir funkcija. Mini tastatura koristi Bluetooth 2.0 bežičnu tehnologiju radi neometane upotrebe sa kauča ili iz bilo kog dela dnevne sobe.

“Logitech diNovo Mini tastatura nastavlja Logitechovu tradiciju razvoja inovativnih proizvoda u skladu sa potrebama vremena”, rekao je Denis Pavillard, potpredsednik marketinga za Logitech tastature i desktop sisteme. “Danas sve više ljude povezuje svoje računare sa televizorima. Minimalistički dizajn i dobro osmišljena funkcionalnost čine diNovo Mini tastaturu savršenim dodatkom dnevnoj sobi, odnosno računaru kao centru kućne zabave.”

Prema istraživanju kompanije Logitech, više od 60 odsto ljudi koji su povezali svoje računare sa televizorima koriste tu vezu da bi gledali web sadržaje, fotografije i video materijale iz svojih kolekcija, kao i da gledaju preuzete emisije.

Tastatura diNovo Mini trebalo da bude dostupna u Evropi krajem januara po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149,99 evra.
izvor: B92