56 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: PRAVILA POSTOVANJA MALIH OGLASA! - OBAVEZNO PROČITATI !!!  (Pročitano 9804 puta)

Van mreže zarej

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Poruke: 2496
  • lose programe iskljucicu trajno...
PRAVILA POSTOVANJA MALIH OGLASA! - OBAVEZNO PROČITATI !!!
« poslato: Januar 24, 2008, 15:05:24 »
1. Oglas mogu postaviti samo fizička lica - članovi foruma. Svi poslovni oglasi biće automatski izbrisani.

2. U oglasu ne ostavljajte broj telefona, fax, email, kućnu adresu ili bilo koji drugu vrstu kontakta osim PM (kontakt putem privatne poruke).

3. Ukoliko želite da postavite sliku uz Vaš mali oglas možete koristiti besplatan smeštaj slika na http://imageshack.us ili nekom drugom sajtu za besplatno smeštanje slika. Slike treba da budu u umanjenom prikazu a link može voditi do slike u punoj veličini. U slučaju imageshack.us potrebno je posle uplaod-a slike samo iskopirati link ispred Thumbnail for forums (1) i ubaciti ga na forumu.

4. Član foruma koji je postavio oglas je dužan da nakon obavljene transakcije to prijavi moderatoru putem privatne poruke, kako bi se tema zaključala i označila kao nevažeći oglas.

5, Svrljig.NET zadržava pravo izmene i dopune ovog pravilnika.
« Poslednja izmena: Januar 25, 2008, 00:42:46 by zarej »
"Ne možes samo pitati korisnike šta je to što oni žele i onda se truditi da im to i daš. Dok ti to napraviš, oni će poželeti nešto drugo". (Inc Magazine, 1989.)

"Veoma je teško dizajnirati proizvod za određenu grupu. Često ljudi ne znaju šta žele dok im to ne pokažeš". (BusinessWeek, maj 1998.)