Imam i ja jednu primedbu na rad saobraćajne policije: Šta je sa mnoštvom bickala i drgim stvarčicama koje se parkiraju na trotoaru ispred pojedinih prodavnica? I tako tu stoje danima nepropisno parkirani i ometaju saobraćaj pešaka... A niko ih ne kažnjava? Doduše, noću ih ne vidim.... Ili je to možda slučaj za neke druge inspektore, ne policijske???
Treba da se snimi policija kako im nerade svetla,stopovi
Citat: G-o-s-t Mart 21, 2008, 00:59:57Imam i ja jednu primedbu na rad saobraćajne policije: ta je sa mnotvom bickala i drgim stvarčicama koje se parkiraju na trotoaru ispred pojedinih prodavnica? I tako tu stoje danima nepropisno parkirani i ometaju saobraćaj peaka... A niko ih ne kanjava? Dodue, noću ih ne vidim.... Ili je to moda slučaj za neke druge inspektore, ne policijske???...ово Гост мисли на мене... јесте ово је питање за комуналне инспекторе било да су бицикле,џакови са ђубривом, разне прикључне машине и гвожђурија, фрижидери, столови испред кафића итд. а питање би било да ли они плаћају јавну комуналну таксу за заузеће јавних површина ? стварно је мало некоректно с'твоје стране да мене прозовеш пред овим форумом а пре тога се не запиташ да ли ја на то имам право као власник радње испред које се налазе те бицикле. крајње сам разочаран овим твојим коментарем јер су до сада сви твоји постови били коректни и никада , колико се ја сећам, ниси овако неког члана форума јавно напао а без неког образложења. па те зато молим да овај свој пост образложиш .
Imam i ja jednu primedbu na rad saobraćajne policije: ta je sa mnotvom bickala i drgim stvarčicama koje se parkiraju na trotoaru ispred pojedinih prodavnica? I tako tu stoje danima nepropisno parkirani i ometaju saobraćaj peaka... A niko ih ne kanjava? Dodue, noću ih ne vidim.... Ili je to moda slučaj za neke druge inspektore, ne policijske???
Dobro pitanje..Koliko su policijska kola ispravna u Svrljigu? :-P
http://www.youtube.com/watch?v=FhUe2LqT_hU#