Citat: hiperinflacija Januar 17, 2008, 14:13:24Citat: Vasa Januar 17, 2008, 14:11:26Citat: zarej Januar 17, 2008, 14:07:34Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija. Pa to sto su isprekidane trake je peshacki prelaz... Tu se peshaci... I tako to... A ove pune linije su valjda neka fasada zgrade... Sta ja znam....vaske, cuti ne pricaj nista... lol.zna se kako se u boru polaze... izvozis obuku u nekom od gradova srbije, platis 200/500 eura i dobijes dozvolu ne moras ni da se pojavis.A tebe kolko je kostalo ?
Citat: Vasa Januar 17, 2008, 14:11:26Citat: zarej Januar 17, 2008, 14:07:34Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija. Pa to sto su isprekidane trake je peshacki prelaz... Tu se peshaci... I tako to... A ove pune linije su valjda neka fasada zgrade... Sta ja znam....vaske, cuti ne pricaj nista... lol.zna se kako se u boru polaze... izvozis obuku u nekom od gradova srbije, platis 200/500 eura i dobijes dozvolu ne moras ni da se pojavis.
Citat: zarej Januar 17, 2008, 14:07:34Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija. Pa to sto su isprekidane trake je peshacki prelaz... Tu se peshaci... I tako to... A ove pune linije su valjda neka fasada zgrade... Sta ja znam....
Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija.
Danas sam platila kaznu za parking-1ooo dindzi i srce mi se cepa.
hehe ladno mozes da si uzmes auto :)