Pa ni mene ne zaustavljaju često, odnosno, može se reći vrlo retko... Ipak očekujem da me pozovu u zatvor zbog neplaćene kazne od 6.500 din. napisane u Nišu... Šest dana... pa možda i bollje da odem nego da im platim to kada se već ne osećam krivim (nisam propustio vozilo na kružnom toku koje nije bilo ni blizu)...
Citat: zarej Januar 17, 2008, 14:07:34Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija. Pa to sto su isprekidane trake je peshacki prelaz... Tu se peshaci... I tako to... A ove pune linije su valjda neka fasada zgrade... Sta ja znam....
Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija.
Citat: Vasa Januar 17, 2008, 14:11:26Citat: zarej Januar 17, 2008, 14:07:34Ja imam drugara koji je položio iz prve vozački u Boru a posle 2 godine me pitao zašta služi puna a zašta isprekidana linija. Pa to sto su isprekidane trake je peshacki prelaz... Tu se peshaci... I tako to... A ove pune linije su valjda neka fasada zgrade... Sta ja znam....vaske, cuti ne pricaj nista... lol.zna se kako se u boru polaze... izvozis obuku u nekom od gradova srbije, platis 200/500 eura i dobijes dozvolu ne moras ni da se pojavis.