65 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Duke Nukem Forever (najava)  (Pročitano 1737 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Duke Nukem Forever (najava)
« poslato: Januar 08, 2008, 23:31:52 »


Što bi rekao proslavljeni sportski komentator Mladen Delić : "Ljudi moji, pa da li je to moguće ?!?" . Duke Nukem se vraća , neverovatno ali istinito !

Duke Nukem, sećate li ga se ? Iako je ovaj junak uništavao aliene još 1991, epizoda pod nazivom Duke Nukem 3D je proslavila ovaj lik 1996. Veoma poznat po svom "posebnom" smislu za humor i svojom gotovo "poetskom finoćom", visoki plavušan sa ray-ban naočarama je pronašao sebi mesto u svetu FPS igara uprkos prisustvu Quake-a koji je tehnički bio napredniji. Ništa čudno nije bilo kada je 3Drealms obelodanio aprila 1997 da se priprema nastavak igre pod nazivom Duke Nukem Forever najavljen za početak 1998. Čak je i jedan teaser objavljen na sajmu E3 sledeće godine, čisto da se pokaže da je igra zaista u razvoju. Od tada ništa, igra je postala sinonim uzaludnog čekanja (šampion kategorije !). Stalna odgađanja, kupovina prava na grafički engine iz Quake II, pa zatim i Unreal-a, neprestane promene izdavača  (Gathering Of Developers, Take Two Interactive...itd), kompletna izmena koda igre ; sve što je moglo da se desi, desilo se. Do dana današnjeg kao datum izlaska igre stoji "When it's done" ali nadu podgrejava teaser koji se pojavio na netu od strane 3Drealms-a. Nadajmo se da nećemo morati još deceniju na izlazak igre  :-X.

Teaser mozete pogledati ovde : Teaser - Duke Nukem Forever (PC)

Sa Gamekulta preveo i priredio Sale.
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...