50 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: The River (2012) nova mistična TV serija stiže uskoro  (Pročitano 3893 puta)

Van mreže Sale

 • Administrator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 4738
 • Live in your world, play in ours.
  • Mega blog
The River (2012) nova mistična TV serija stiže uskoro
« poslato: Decembar 17, 2011, 21:30:43 »

Evo jedne serije koja mislim da će zagolicati vaše interesavanje i koja ima sve izglede da bude jako popularna u 2012 godini: The River (Reka). Početak emitovanja: 7 februar 2012.

ABC's The River (TV Show) Coming in 2012


Citat
Lost sreće Paranormalnu aktivnost ili Vešticu iz Blera. ABC je mreža koja je postigla najveći uspeh kultnom serijom “Izgubljeni”, ali od tada producenti ove kuće još uvek ne mogu da nađu novi money making machine.

Zato je ključni čovek projekta neko ko zaista ume da pravi novac: Oren Pell, stručnjak za horor filmove sa tematikom “pronađenih šokantnih snimaka” razvija The River, po uzoru ne samo na Lost, već i na sopstvenu hit seriju filmova Paranormal Activity.

Serija je smeštena u dubini Amazonske prašume, gde nestaje čuveni istraživač i autor TV emisija i dokumentaraca, Dr. Emmet Cole (Bruce Greenwood).

Šest meseci kasnije, njegova supruga, Tess (Leslie Hope) i sin, Lincoln (Joe Anderson) formiraju ekspediciju i kreću na misiju potrage, pošto je, iznenada, Kolova oprema opet počela da emituje signal.

Kako serija ima realističnu “dokumentarnu” kameru za scenario je bilo potrebno i logično objašnjenje: Clar, Kolov producent, finansira potragu u zamenu za prisustvo kamermana.

ABC je generisao već veliki hype za ovu seriju, tako da je izvesno da će pilot imati više miliona gledalaca. Mreža je, ipak, bila oprezna, tako da je snimljeno osam epizoda, za prvu sezonu.

VIA: Gameinfusion.net

The River (ABC) - Series Premiere Promo #2 [HD]

Synopsis serije:
Poznati istraživač/prirodnjak Emet Kol putje svetom sa svojom suprugom Tes i sinom Linkolnom i snima kamerom svoje pustolovine. To ga čini herojem veoma popularne prirodnjačke emisije na televiziji.

Otišavši da istraži u dubini Amazonije njene neotkrivene magije, nikada se nije vratio sa tog puta. Okolnosti njegovog nestanka su posve misteriozni i teraju njegovu porodicu, prijatelje kao i filmsku ekipu da pođu u njegovu potragu. Krenuće na misteriozno i opasno putovanje.

Insert iz pilot epizode:
The River - Pilot (Extrait 1)

ceo članak pročitajte: The River (2012) nova mistična TV serija stiže uskoro |
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Van mreže Natasjaad

 • Novajlija
 • *
 • Poruke: 1
  • sbobet
Odg: The River (2012) nova mistična TV serija stiže uskoro
« Odgovor #1 poslato: Januar 14, 2019, 09:42:50 »
Part of this has made us think that is correct, then we have to make things even more interesting.