46 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: "Frajle" u Nišu uoči Dana zaljubljenih 13 februara 2015  (Pročitano 4262 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
"Frajle" u Nišu uoči Dana zaljubljenih 13 februara 2015
« poslato: Januar 25, 2015, 14:17:30 »
Povodom Dana zaljubljenih novosadski akustični kvartet Frajle nastupiće 13. februara u Domu Vojske. Početak koncerta je u 20 sati.

The Frajle

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča udružile su svoje očaravajuće vokale, dve akustične gitare i očigledno izvrstan ukus za kostimografiju i napravile najzanimljiviji muzički performans na aktuelnoj sceni.


Frajle kao četiri strane sveta

Frajla Nata je vatrena Sremica, strana sveta zapad, buduća profesorka francuskog jezika, neostvarena želja joj je da bude astronaut.
Frajla Mara je odrasla na vetrovima juga, te u bendu nosi tu titulu, pravnica u bendu, neostvarena joj je zelja da bude Olimpijski prvak u streljastvu.
Frajla Nena, košarkasku loptu zamenjuje gitarom, ruska duša, strana sveta istok, psiholog, neostvarena joj je želja da bude reditelj Frajla Jelina sestra.
Frajla Jela, prvo je zapevala, pa onda progovorila, ekolog, prava dama, strana sveta sever, neostvarena joj je zelja da bude glumica, s titulom Frajla Nenine mladje sestre.

Ulaznice je po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara moguće rezervisati telefonom na broj 065/522-13-72, a prodavaće se na blagajni Doma vojske radnim danima od 11 do 19 sati.

The Frajle - Kad se ljubimo - NOVO - (Official Video 2014)HD (The video's owner prevents external embedding)
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...