50 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Nagradni foto konkurs - Moj Niš  (Pročitano 3905 puta)

Van mreže Sale

 • Administrator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 4738
 • Live in your world, play in ours.
  • Mega blog
Nagradni foto konkurs - Moj Niš
« poslato: Mart 19, 2011, 22:36:40 »

Pozivaju se svi obožavaoci Facebook fan page-a „CityOfNis", fotografi amateri (a i svi ostali) da učestvuju na nagradnom foto konkursu "Moj City Moj Niš"

 

Iskoristite priliku da Vaše delo i ime bude viđeno i javno publikovano. Jedini uslov jeste da fotografija bude turistička i da se na njoj nalazi neki predeo, događaj, običaj i sl. iz Niša, i da garantujete da je fotografija Vaše autorsko delo, odnosno da preuzimate svu odgovornost za njeno objavljivanje.

 

Sve fotografije biće potpisane imenom i prezimenom autora i označene logom „Moj City, Moj Niš" i objavljene u posebnom foto albumu na Facebook fun page-u „CityOfNis". Deset najboljih fotografija biće objavljene na naslovnoj strani (Home page-u) portala www.cityofnis.rs, a ostale u foto galeriji portala.

 

Tri najbolje fotografije biće nagrađeno novčanom nagradom.
I fotografija 10.000 din
II fotografija 6.000 din
III fotografija 4.000 din

 

Konkurs traje do 31. maja 2011. godine kada će biti proglašene pobedničke fotografije koje će krasiti početnu stranu portala www.cityofnis.rs. Svaki učesnik ima pravo da učestvuje sa neograničenim brojem fotografija.

 

PRAVILA I USLOVI KONKURSA:

 

Pravo učešća na konkursu stičete slanjem fotografije na e-mail: foto@cityofnis.rs . Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Uz fotografiju, u mailu napišite i naziv fotografije i Vaše ime kao i kratak opis fotografije (šta se na njoj nalazi, kada je i gde snimljena...). Kvalitet i veličina fotografija moraju da bude zadovoljavajući, za njihovo eventualno publikovanje i štampanje.
Naš administrator će u roku od 48h (najčešće ranije), ako zadovoljava uslove, postavljati vaše fotografije na našu Facebook stranicu. Dvadeset slika koje dobiju najviše "lajkova" ulazi u užu selekciju odakle će žiri izabrati deset pobedničkih koje će biti objavljene na Home page-u portala www.cityofnis.rs.

 

Fotografije koje se dostave u okviru konkursa se ne vraćaju.

 

Prijavljivanjem na konkurs autori garantuju da je fotografija njihovo autorsko delo i preuzimaju svu odgovornost za slučaj da se ispostavi drugačije.
Učesnici konkursa daju saglasnost da prenose pravo na korišćenje fotografija na organizatora konkursa – portal www.cityofnis.rs.
Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje prispelih fotografija).
Turistička fotografija je najčešće ona fotografija koju naprave turisti tokom svojih putovanja. Uglavnom nastaje neplanski i slučajno. Slična je pejzažnoj, panoramskoj i reportažnoj fotografiji koja se koristi u turističke svrhe. Na njoj se najčešće nalaze turističke atrakcije, manifestacije ili pak, na slikovit način dočarava tradiciju, život i običaje u nekoj sredini... To nikako nisu porodične fotografije sa raznih proslava i veselja.
Takođe, organizator zadržava pravo da ne objavi fotografije neprimerenog sadržaja kao i da je u slučaju neregularnosti diskvalifikuje i obriše bez prethodne objave i objašnjenja.


Slanjem fotografije na konkurs dozvoljavate administratoru da izvrši korekcije boja, kontrasta i sl. te da promeni dimenzije i oblik fotografije, izvrši isecanje određenih delova i sl. kako bi fotografija izgledala što atraktivnije i prilagodila se formatu koji zahteva prostor za objavu na portalu www.cityofnis.rs


Sve fotografije biće potpisane imenom i prezimenom autora i označene logom „Moj City, Moj Niš" i biti objavljene u posebnom foto albumu na Facebook fun page-u „CityOfNis". Deset najboljih fotografija biće objavljeno na naslovnoj strani (Home page-u) portala www.cityofnis.rs, a ostale, u foto galeriji portala.


Tri najboljih fotografija biće nagrađeno novčanim nagradama.

    * I fotografija 10.000 din.
    * II fotografija 6.000 din.
    * III fotografija 4.000 din.


Konkurs traje do 31. maj 2011. godine kada će biti proglašene pobedničke fotografije koje će krasiti početnu stranu portala www.cityofnis.rs. Svaki učesnik ima pravo da učestvuje sa neograničenim brojem fotografija.

Izvor: Nagradni foto konkurs

Naša prijateljica Bakidaki je postavila svoje slike pa možete glasati za njih ;). Posetite sledeći link da pogledate sve fotografije koje učestvuju na konkursu: FOTO KONKURS - MOJ CITY MOJ NIŠ

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Van mreže Sale

 • Administrator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 4738
 • Live in your world, play in ours.
  • Mega blog
Odg: Nagradni foto konkurs - Moj Niš
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 14, 2011, 18:58:34 »
Dodeljene su nagrade za ovogodišnji foto konkurs. Evo prve tri nagrađene fotografije a ostale 20 koje su članovi žirija izabrale pogledajte na ovom linku: Odabrane fotografije foto-konkursa City Of Niš

III nagradu u iznosu od 4.000 dinara osvojio je Aleksandar Trajković sa fotografijomII nagradu u iznosu 6.000 dinara osvojio je Marko Miladinović sa fotografijomI nagradu u iznosu 10.000 dinara osvojio je Jovan Gojković sa fotografijom

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Van mreže alba

 • Moderator
 • Legenda Svrljig.NET-a
 • *****
 • Poruke: 1953
Odg: Nagradni foto konkurs - Moj Niš
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 15, 2011, 13:48:45 »
A 'el mogu ja da komentarišem? Ma, ko pita-gubi vreme!
 Mojoj malenkosti se, od nagrađenih fotki, naaaajviše  sviđa druga! Tople boje, šarm onoga što je ostalo od starog Niša(makar u meri u kojoj se "nateglo" po fotki, s leve strane), ili pak onoga što je ubačeno da bi podsećalo na lepu prošlost(ovo dvoje izvajanih meraklija sa kucom).Na sreću, čudovište od metala i stakla, TC"Kalča", je u mraku, a lepa boja neba odvraća pažnju i pogled od nje.Sremac, Kalča i Čapa(malo neupadljiv, ali znaaaam gde stoji, vidim gaaa  :girlblum: ) su mi prosto oživeli.Sve čestitke Marku umetniku.  :girlsigh:
Prvonagrađena fotka me podseća na one stare razglednice sa pomalo ispranim bojama i na vremena kada je svaki grad manji od "prestonice" imao uvr' glave 3-4 tipa razglednica (Svrljig je imao onomad samo dve , a danas... ne znam).Bile su sastavljene ili od jedne ovako karakteristične, usamljene građevine, ili od puno manjih prizora parkića, spomenčića, panoramčica... , smeštenih oko natpisa "Pozdrav iz...". I obavezno bi motivi na tim fotkama bili naaajmanje deceniju stariji od aktuelnog izgleda grada.   :girlhaha:
U suštini, svi fotografi su odradili lep posao!Ćestitamoooo!

Van mreže Sephiroth

 • Moderator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 6322
Odg: Nagradni foto konkurs - Moj Niš
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 15, 2011, 18:49:05 »
i meni je drugooplasirana najbolja, pobednicka je previse hdr-ovana... lepe nagrade inace.
Neon Genesis Evangelion