66 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Spotify - besplatno slušanje muzike  (Pročitano 3536 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Spotify - besplatno slušanje muzike
« poslato: Septembar 17, 2012, 12:30:04 »
Šta je Spotify?

February 16, 2012 ·Internet, PC, Programi ·By Urosstojkic
Muzicki servis “u oblaku”


Spotify je muzički servis koji je nastao u Švedskoj kao start-up projekat “Spotify AB” 2008. godine. Za razliku od ostalih muzičkih servisa (iTunes, WMP, Winamp), ovaj program omogućava korisnicima slušanje muzike koja nije prethodno kupljena ili na neki drugi način nabavljena, tako što se direktno “nakače” na oblak.

Ovaj način rada doveo je do brzog razvoja start-up-a. Prema postojećim informacijama, servis broji više od 10 miliona korisnika , od čega čak 2,5 miliona ima Premium ili Unlimited naloge. Free nalog omogućava neograničeno slušanje muzike prvih 6 meseci, posle čega se broj sati dnevno ograničava. Takođe, nije omogućeno korišćenje programa na mobilnom telefonu, i u offline mode-u, što je naravno moguće korišćenjem Premium paketa. Što se tiče cene, najskuplji paket košta 10 dolara mesečno, što deluje kao vrlo primamljiva ponuda s obzirom na obim usluga. Dovoljna je informacija da baza sadrži više od 15 miliona različitih pesama. Među njima postoji pristojan broj domaćih ostvarenja.

Spotify has landed in the U.S.
Kako instalirati Spotify u Srbiji?

Potrebno je da pratite sledeća uputstva:

1. Intalirajte program Tunnelbear koji će vam omogućiti pristup proksi serveru u Americi ili Velikoj Britaniji. (više o Tunnelbear-u možete pročitati ovde)

2. Registrujte se popunjavanjem formulara (poslednje polje je opciono).

3. Potvrdite registraciju tako što ćete naći njihov zahtev za verifikacijom naloga u inbox-u vašeg e-mail-a.

4. Pokrenite Tunnelbear, podesite dve postojeće opcije na “ON” i “US”.

5. Idite na download sekciju programa Spotify i skinite program.

6. Posle instalacije programa, pojaviće vam se login forma, gde ćete se ulogovati preko svog Facebook profila ili klasičnim putem, putem mail registracije.

7. Ako je sve uredu, Spotify će se pokrenuti. Tada treba da isključite Tunnelbear, i da nastavite slobodno korišćenje Spotify-a.

Nadamo se da smo vam pomogli i da ćete uživati u korišćenju ovog sjajnog programa

How to install Spotify in other country


preuzeto sa: Kako instalirati Spotify u Srbiji
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...