58 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: MPlayr - preslušajte besplatno muzički top 40 u USA/UK  (Pročitano 2814 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
MPlayr - preslušajte besplatno muzički top 40 u USA/UK
« poslato: Avgust 25, 2011, 18:30:55 »

Pisao više puta o sajtovima za besplatno preslušavanje muzike sa neta, evo mog poslednjeg otkrića: MPlayr. Pomoću njega možete preslušavati top 40 najslušanijih singlova u Americi i Engleskoj, top 40 najprodavanijih singlova na Itunes-u za iste države kao i top 40 sastavljenoj po glasovima članova ovog sajta.


Možete se indentifikovati pomoću vašeg Facebook naloga i priključiti se zajednici sajta ili ne, stvar vašeg izbora. Time imate full pristup sajtu. Imate polje za pretragu pesama i padajući meni u kojem bitate top listu koju želite da preslušate. Klikom na sliku singla krećete sa preslušavanjem. Od tada playlista kreće od pesme koje ste odabrali.  Kvalitet zvuka je na zadovoljavajućem nivou. Pesmu koju slušate možete preporučiti vašim prijateljima putem društvenih mreža a istu možete i kupiti (ukoliko ste zainteresovani za to) putem sajta Amazon.com. Na sajtu postoje i reklamni baneri ali nisu toliko intruzivni i ne smetaju previše.

Šta da vam kažem osim da vam preporučim ovaj sajt i uživate u dobroj muzici. Enjoy!

Posetite: MPlayr.com
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...