43 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: LiteHost.info  (Pročitano 2453 puta)

Van mreže NemanjaD

  • Novajlija
  • *
  • Poruke: 27
LiteHost.info
« poslato: Jul 07, 2011, 15:21:26 »


Litehost je privatna firma specijalizovana za pružanje web hosting usluga. Naša misija je da korisnicima pružimo kvalitetnu tehničku podršku, brz i pouzdan web hosting sa odličnim karakteristikama.


Informacije o serverima

Naši serveri nalaze se u Nemačkom data centru Hetzner Online AG, koji u svom vlasništu poseduju preko 40.000 servera koji su rasprostanjeni u nekoliko gradova širom Nemačke. Svi naši serveri su na Intel Core i7 procesorima.
Ceo Data Centar je pod nadzorom 24/7. Konekcija samog data centra prema internet čvorovima iznosi čak 96 Gigabit-a!
Vaš server uz standardne zaštite ima i poseban firewall za zaštitu protiv DoS napada.
Backup podataka je na dnevnom nivou. Backup svih hosting prostora se posebno skladišti na ftp unutar same mreže data centra (pristup ovoj mreži nije moguć preko interneta).

Najpovoljniji Web Hosting

Web Hosting paketi sastavljeni su da zadovolje sve vaše zahteve i potrebe. Kapaciteta od 3 do 20 GB.
Nudimo Vam jeftin hosting u Srbiji.
Podrska 24/7. Ukoliko želite možemoo odraditi besplatnu migraciju vašeg sajta


Registracija svih TDL i cc TLD Domena


Kod nas možete brzo i jednostavno poruciti registraciju vodecih TLD domena, nakon porucivanja i evidentiranja uplate domeni koje ste porucili bice registrovani i aktivni. Molimo Vas da uzmete u obzir da je potrebno odprilike 24-48h da se novoregistrovani domen propagira putem svih svetskih DNS servera i da postane javno dostupan svim korisnicima interneta. Svim kupcima koji naruce bilo koji Web Hosting paket u periodu od godinu dana, poklanjamo .info domen.

Reseller Web Hosting

Reseller paketi su namenjeni web masterima i web dizajnerima koji žele da imaju mogucnost da sami kreiraju nezavisne cPanel hosting naloge za svoje klijente. » Putem posebnog WHM (Web Host Manager) kontrol panela koji se dobija uz svaki reseller paket imate mogucnost da sami kreirate cPanel hosting pakete po vašoj želji.Dedlicated Serveri


Ukoliko Vam je potreban dedicated server, možemo vam dati najpovoljniju ponudu u Srbiji i na Balkanu.Svi dedicated serveri koje imamao u ponudi se nalaze se u vrhunskom i najvećem datacentru u Nemačkoj, privezani su na jake internet linkove velike propsne moći i nalaze se u savršenm uslovima za pružanje maksimalnog kvaliteta usluge i garantovane dostupnosti od neverovatnih 99,9% godišnje. Postoji mogućnost zakupa linka od 1000 Mbp/s ili 1Gbp/s kao i mnoštvo dodatnih opcija i usluga. Datacentar raspolaže sa najvećim linkom u Evropi 96 Gigabita internet protoka.

« Poslednja izmena: Jul 07, 2011, 15:28:09 by NemanjaD »