66 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Arsenal Fest - Kragujevac 16,17,18 jun 2011  (Pročitano 4899 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Arsenal Fest - Kragujevac 16,17,18 jun 2011
« poslato: Jun 06, 2011, 23:22:17 »

Prvi Arsenal fest biće održan od 16. do 18. juna u Kragujevcu, u jedinstvenom koncertnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu.

Obzirom da se očekuje da će čak svaki četvrti posetilac festivala doći iz gradova poput Beograda, Novog Sada i drugih, producenti Doma omladine (KG) i agencija Long Play (BG) organizovaće za njih smeštaj u "Arsenal fest kampu"!

Posetioci koji dolaze sa strane da vide/čuju bendove poput Hladnog piva, Partibrejkesa, Džinksa i drugih moći će da se smeste u svojevrsnom "rok kampu", koji će podsetiti na nekadašnje velike "bajkerske" skupove i rok koncerte u Šumadiji i nalaziće se između Velikog parka i stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu.

Na taj način, svi posetioci kampa će imati prilike da se upoznaju i sa bogatim kulturnim znamenitostima grada (Kompleks "Veliki park i Spomen muzej", kompleks "Milošev Venac" i naravno – "Knežev arsenal"), što je jedan od ciljeva ovog festivala, ali i da uživaju u bogatom noćnom životu Kragujevca.

Laganom petnaestominutnom šetnjom od "kampa" do "Arsenala" sve je "na dohvat", a uskoro će biti objavljena i mapa sa pomenutim lokacijama, radi lakšeg snalaženja.

U obezbeđenom, označenom prostoru, posetiocima kampa će se ponuditi pored osnovnih uslova - mesta za sopstveni šator, toaleta, upotrebe tuševa i pijaće vode i osveženje i hrana po povoljnim cenama, ali i organizovan muzički program preko dana.

Cena korišćenja kampa, za sva tri dana festivala, iznosi 500 dinara po osobi.

Za korišćenje kampa, potrebno je popuniti formular koji se dobija slanjem zahteva na i-mejl: arsenalkamp@gmail.com.

Organizatori pozivaju zainteresovane posetioce da se blagovremeno prijave za korišćenje "Arsenal fest kampa".

Info: 065-902-1008

Preuzeto sa: Clubbing.rs - Vibe yourself - Kampujte na Arsenal festu!
« Poslednja izmena: Jun 06, 2011, 23:24:24 by Sale »
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...