45 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: RED BULL KING OF THE ROCK, Srbija traži najboljeg street košarkaša za Alkatraz  (Pročitano 2583 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog

Tokom maja meseca u Srbiji će biti održan najveći 1 na 1 košarkaški turnir pod nazivom Red Bull King Of The Rock. Kvalifikacioni turniri biće održani u Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu, a najbolji takmičari iz kvalifikacija učestvovaće u velikom finalu na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu. Pobednik Red Bull King Of The Rock dešavanja predstavljaće Srbiju na svetskom finalu ovog takmičenja koje će se održati krajem septembra u Alkatrazu (San Francisko, Amerika).

Srbija, jedna od najboljih svetskih zemalja u košarci, imaće čast da otvori novu sezonu Red Bull King Of The Rock takmičenja. Pored Srbije, ovo 1 na 1 košarkaško takmičenje održaće se u još šest zemalja. Više od hiljadu takmičara boriće se za odlazak na lokaciju sa koje je 1500 ljudi tokom 29 dugih godina maštalo da pobegne – Alkatraz! Red Bull King of the Rock je prvo sportsko dešavanje koje se ikada održalo u Alkatrazu.

1v1 Basketball on Alcatraz - Red Bull King Of The Rock Finals Small | Large


Srbiju će na finalnom dešavanju predstavljati kralj ulične košarke koji će biti poznat nakon 5 kvalifikacionih turnira u Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu i finalnog turnira na kome će učestvovati 64 najboljih takmičara sa kvalifikacija. Finalni turnir biće održan na terenima KK Partizan na Kalemegdanu 29. maja.

Red Bull King Of The Rock propisuje ista pravila u kvalifikacijama, finalu u Beogradu i svetskom finalu u Alkatrazu. Igrači će se u boriti 1 na 1 igrom na jednom košu. Igre će trajati po pet minuta, napad će trajati 15 sekundi, a bodovanje će se vršiti po sistemu dva i tri poena. Za svaku igru koristiće se polovina terena, a svaki par na terenu će imati svog sudiju i tablu za poene. Turniri će se održati po sistemu eliminacija, a prvih 64 prijavljenih takmičara imaće pravo da učestvuje u kvalifikacijama.

Više informacija o samom takičenju možete pogledati na www.redbull.rs.

Raspored turnira u Srbiji je sledeći:

Kvalifikacije:

07.05. Niš - teren Bunker
14.05. Kragujevac - teren Koš
15.05. Čačak - teren Žele
21.05. Novi Sad - teren Štrand
28.05. Beograd - tereni KK Partizan na Kalemegdanu

Finale:

29.05. Beograd - tereni KK Partizan na Kalemegdanu

Prijavljivanje za kvalifikacije vrši se po gradovima putem sledećih brojeva telefona.

Niš: 060 60 60 917
Kragujevac i Čačak: 060 60 60 916
Novi Sad: 060 60 60 915
Beograd: 060 60 60 913

Prijave za kvalifikacije će se primati i preko broja 64, a dva dana pre svakog kvalifikacionog turnira organizator će kontaktirati učesnike radi potvrde učešća. Takmičari će biti pozivani po redosledu prijavljivanja!

Na turniru mogu da učestvuju osobe iznad 16 godina uz obaveznu saglasnost roditelja za osobe mlađe od 18 godina starosti. Svi takmičari će biti u istoj kategoriji bez obzira na godine i pol.

Ajmo košarkaši !
« Poslednja izmena: April 28, 2011, 19:35:17 by Sale »
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...