46 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: 13. Pešački maraton “POZDRAV PROLEĆU” (jednodnevni izlet ) 20. mart 2011  (Pročitano 1778 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog

Planinarsko-alpinistički klub  ''MOSOR'' vodi vas na  13. Pešački maraton “POZDRAV PROLEĆU” (jednodnevni izlet ) 20. mart  2011  (nedelja)

Staza ovog planinarsko - pešačkog maratona vodi od Aleksinca do Soko Banje preko sela Prugovac, Crna Bara i Resnik, obodom planine Ozren . Start je ispred doma kulture u Aleksincu u 8 sati, a cilj u Soko Banji u centru ispred „Miloševog konaka“ gde je planiran dolazak učesnika u intervalu od 13 - 16 časova. Dužina staze je oko 25 km što se prelazi za oko 6 - 7 sati laganog hoda.

Po dolasku sa staze domaćin je obezbedio besplatan ručak za sve učesnike ove akcije, kao i besplatan čaj koji će se deliti na samoj stazi. Poneti pribor za ručak

Ako bude vremena i interesovanja obići ćemo Soko grad i Lepteriju koji se nalaze u neposrednoj blizini banje.

Polazak sa parkirališta kod stadiona Radničkog je u 07:00 sati, a dolazak u Niš oko 19:00h.

Napomena: Poneti topliju odeću (nikako od teksasa i sl.!!!) i zimske cipele (obavezno duboke i bez štikle !!!). Ranac na leđima nikako torba u rukama!!! Kapu i rukavice poneti obavezno. Poneti rezervnu odeću i obuću za preobuku posle uspona (stajaće u autobusu). Poneti hranu (sendviče, čokoladu, suvo voće...), i vodu u čuturici ili flašici minimum 1 litar.

Neophodna oprema:
Štapovi planinarski ili skijaški, kamašne za sneg - blato, kabanica, naočare za sunce, baterijska lampa, zaštitne kreme za lice i usne, overena zdravstvena knjižica, lična karta, planinarska knjižica sa markicom za 2011 godinu.

Poneti manju plastičnu vreću za smeće, kako nebi ostavljali đubre na planini !!!
Pre polaska na uspon Vođa uspona će pregledati odeću i obuću svih učesnika i ima pravo da na uspon ne povede učesnike koji nemaju adekvatnu opremu.

Učesnici koji uplate novac, a kasnije otkažu učešće ne vraća se novac ( sem u slučaju da sami nađu adekvatnu zamenu!!!)

Cena izleta: 400 dinara i obuhvata:
* Prevoz na navedenoj relaciji udobnim turističkim autobusom
* Organizaciju puta i vodiče ( PAK Mosora ) na samoj planini

Sve informacije na  063/484–139 ili igor8850@yahoo.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Prijavljivanje i uplata najkasnije do 18. marta 2011. g.

Na sastanku PAK Mosora četvrtkom od 19 - 20h u domu planinara u tvrđavi kod Igora Radosavljevića.
VOĐA PUTA:  IGOR  RADOSAVLJEVIĆ

preuzeto sa : 13. pešački maraton
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...