111 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Rekonstrukcija ulica u Svrljigu  (Pročitano 4665 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Rekonstrukcija ulica u Svrljigu
« poslato: Oktobar 27, 2010, 21:41:42 »

SVRLJIG - Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, sa svojim saradnicima, obišao je radove na rekonstrukciji Omladinske i Mladenove ulice i radove na regionalnom putu ka Babinom zubu.

Rekonstrukcija Omladinske ulice trenutno je u fazi krpljenja udarnih rupa, dok će se, nakon tih radova, cela ulica presvući novim slojem asfalta u dužini od 570 metara.

Rok za završetak radova koje izvodi svrljiško preduzeće "Transkop R" je 10 dana, a sredstva u visini od 2 miliona i 288 hiljada dinara obezbeđena su iz Ministarstva za NIP.

U toku su i radovi na izradi kanalizacione mreže u ulici Mladenovoj, gde je izvođač JKSP Svrljig, a ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, očekuje se i početak radova u ulicama Raše Cvetkovića i Vojislava Krajanovića.

Do kraja sezone predviđena je i rekonstrukcija kanalizacione mreže u ulici Lukavičkoj.

Opštinski rukovodioci takođe su se lično uverili da se radovi na rekonstrukciji regionalnog puta ka Babinom zubu odvijaju po planu.

Dužina prve deonice koja se rekonstruiše u ovom periodu je 2,7 km, od centra Svrljiga do seoskog naselja Beloinje, a do sada je urađeno proširenje starog kolovoza i postavlja se tampon na oko 1500 metara tog puta.

Radovi na ovoj deonici takođe se finansiraju sredstvima Ministarstva za NIP, a vrednost rekonstrukcije prve deonice je oko 60 miliona dinara.

preuzeto sa : http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Rekonstrukcija-ulica-u-Svrljigu.sr.html
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...