51 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Koliko dobro poznajete prijatelje sa Facebook-a ?  (Pročitano 2036 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Koliko dobro poznajete prijatelje sa Facebook-a ?
« poslato: Oktobar 18, 2010, 18:42:29 »

Svako ko ima Facebook nalog mora da ima i pregršt prijatelja, inače koja je svrha onda ? Ali koliko ih zaista poznajete ? Evo jedne male flash igrice koja će , koristeći avatare vaših prijatelja sa Facebook-a, staviti na muke vaše vijuge i reflekse. Deset avatara će vam biti ponuđena i imate 5 sekunde, nijednu više, da ukucate ime osobe. Zabava je zagarantovana!


Pokrenite igru i dozvolite identifikaciju putem vašeg Facebook naloga, i igra može da počne! Za prijatelje koji su stavili svoje prave portrete i prepoznatljive slike ne bi trebalo da bude teškoća. Ali ako su u pitanju avatari koji predstavljaju bebe, predmete, poznate ličnosti (imam Penelope Kruz među prijatelji(ca)ma ali se ne sećam da je na mojoj listi ;) ). Dobro ćete se zabaviti i nervirati pomalo. Kao šlag na torti, animacije su lepo urađene - nemojte propustiti poslednju animaciju gde se prikazuje vaš rezultat. Avatari prijatelja koje niste pogodili će demonstrativno izvršiti samoubistva pošto ih niste prepoznali :). Enjoy !

Da bi igrali kliknite na ovaj link : http://howmanyfriendsdoyouknow.appspot.com/

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...