62 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Youtube : 4 korisna sajta za besplatno slušanje muzike  (Pročitano 5473 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Youtube : 4 korisna sajta za besplatno slušanje muzike
« poslato: Oktobar 18, 2010, 18:10:23 »


Mogućnost pravljenja playlist-i (liste video klipova) postoji već odavno na Youtube-u. Ali postoje i alternativna rešenja koji koriste bazu podataka Youtube-a koji imaju drugačije funkcionalnosti i načine upotrebe. Pomoću njih možete jednostavno napraviti kompilaciju muzike, crtaća ili bilo kojih drugih klipova.

PlayinUrTubez

[/url]PlayinUrTubez ima jednostavan interfejs i odličan je za kreaciju playlisti bez muka. Pretraga klipova se lako vrši preko ključnih reči (naslova ili izvođača) i jednostavnim klikom na taster "+" dodajete željeni video u playlistu. Pomeranje istih u sklopu playliste je takođe veoma lako. Ukoliko se ulogujete na ovaj sajt preko vašeg Youtube naloga možete importovati playliste koje ste tamo kreirali.

ListAndPlay

[/b][/b]Od ponuđenih sajtova u ovom članku ovaj deluje najminimalističnije. ListAndPlay koristi instant pretragu (poput Google-a) i klipovi se pojavljuju onako kako kucate ključne reči u pretrazi. Klipovi se takođe dodaju klikom na taster "+". Vaše playliste možete podeliti sa ostalima preko Facebook-a, Twitter-a ili putem specifične Url adrese.

Muzakbox

[/b]

Ne želite da se zamarate i pravite sopstvene playliste ? Muzakbox to čini umesto vas! Ukucajte jednostavno ime pevača ili grupe i sajt će vam ponuditi adekvatnu kompilaciju klipova (bez duplikata pesama). Preporuka.

JukeFly


JukeFly nudi mnogo više od prethodna tri navedena sajta: kada ukucate ime umetnika, ne samo da ćete dobti njegovu playlistu nego i tekstovie njegovih pesama, njegovu biografiju, diskografiju...Kreirajući besplatan nalog na ovom sajtu možete izvršiti i upload muzike iz vašeg kompjutera u playliste i samim tim imati njihovom pristupu sa bilo kog kompjutera. Dobra stvar: sajt je veoma kompletan (koristi Youtube bazu podataka za klipove i Last.fm za biografije, tekstove i diskografije. Najtoplija preporuka !
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...