95 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Medijana Balkanrock festival - Konkurs  (Pročitano 1585 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Medijana Balkanrock festival - Konkurs
« poslato: Jun 07, 2010, 23:38:57 »
Evo dobre vesti za bendove iz Svrljiga.

MEDIJANA BALKANROCK FEST


Gradska opština «Medijana» i udruženje građana «Balkanrock» raspisuju konkurs za učešće na festivalu mladih bendova «Medijana balkanrock fest».
Festival će se održati 20. avgusta na amfiteatru gradskog keja u Nišu, a pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja. Prva tri plasirana benda će dobiti snimanje po 3 numere u profesionalnom muzičkom studiju. Pored toga prvoplasiranom bendu je obezbeđeno učešće na Čupinom memorijalu «Najvažnije je biti zdrav» koji će se održati početkom Septembra.

 

Uslovi konkursa:


-Pravo učešća u takmičarskom delu imaju demo bendovi iz niškog regiona (opštine Medijana, Pantelej, Palilula. Crveni Krst, Niška Banja, Doljevac, Gadžin Han, Merošina, Svrljig, Aleksinac i Ražanj).

-Bendovi ne smeju da imaju nikakva zvanična izdanja (U zvanična izdanje ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama)

-Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje da na isključivo autorski repertoar u ukupnom trajanju od 15 minuta.

-Bendovi moraju imati profil na portalu http://www.balkanrock.com u sekciji MLADI BENDOVI. Bendovi koji nemaju profil mogu da ga dobiju jednostavnim popunjavam formulara koji se nalazi OVDE.

-Ovom prilikom naznačavamo da organizatori ne snose putne troškove bendovima.

 

Prijavljivanje:

-Demo bendovi koji žele da se prijave za učešće treba da na mail adresu medijana@balkanrock.com u subject stave "prijava za konkurs", a u sadržaj ubaciti:

- kratku biografiju benda sa slikom
- snimak tri autorske pesme u mp3 formatu kvaliteta 192kbps
- tekstove tih autorskih pesama

Bendovi koji nemaju profil na našem portalu u istom mail-u uz prijavu neka pošalju popunjen formular koji se nalazi OVDE.

-Konkurs i prijava počinju 1. juna i trajaće do 30. juna. Prijave poslate posle tog datuma neće biti prihvaćene.

Vest preuzeta sa foruma gradnis.net : http://www.gradnis.net/muzika/medijana-balkanrock-festival-konkurs/ ,autor Mixa
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...