Kliknite na ikonice da posetite sadržaje svrljig.net-a na webu
*
Putanja: Svrljig.NET » Forum » NAJAVE I SATNICE » Najave i satnice » Niš » Sajam vina i čokolade "Dolce vita", 22-23/01/10, galerija Srbija, Niš
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sajam vina i čokolade "Dolce vita", 22-23/01/10, galerija Srbija, Niš  (Pročitano 1012 puta)
Administrator
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
Live in your world, play in ours.
« poslato: Јануар 18, 2010, 10:21:32 »

Manifestacija "Dolce vita", predviđena za januar 2010, se održava u želji, zajedničkoj svima nama, da unesemo bezbrižnost, lepotu i dašak luksuza u svakodnevni život.

Salon vina i čokolade će se održati u Nišu 22. i 23. januara 2010. u Galeriji Srbija, u samom centru grada.
Na Salonu će se pojaviti preko 30 najpoznatijih vinarija i podruma iz svih krajeva Srbije, koje će nišlijama ponuditi na degustaciju najpoznatija vina.

Pored vina, posetioci Salona će uživati i u čarima čokolade i čokoladnih poslastica.

Dodatna dešavanja na Salonu obuhvataju:

- kreativne radionice somelijera,
- muzički program - nastup Olivera Katića,
- modnu reviju,
- izlozbu slika,
- prezentacije i promocije....

Takodje, na Salonu će biti proglašen pobednik konkursa za Slatki niški suvenir, pod nazivom MALO, SLATKO, NIŠKO...
Dodatne informacije na telefon:
018/251-079

Najava održavanja sajma DOLCE VITA izazivala je kako veliko interesovanje Nišlija tako i izlagača iz čitave zemlje.

Velikom interesovanju za Dolce vitu doprinelo je i to što je:

Niš kao i čitav region juga predstavlja mesto gde se temperamentno živi i gde ljudi tradicionalno meraklijski umeju da uživaju u životu .

* Prostor u kome se Sajam održava je u samom epicentru grada u dve velike sale koje su povezane namenskim spoljašnjim prostorom.

* Ulaz na Sajam “Dolce vita” je besplatan .

* Sajam za koji je obezbedjen značajan medijski publicitet pratiće i brojna dešavanja kao što su čokoladi tatoo, slikanje čokoladom, takmičenje u igranju tanga, predavanja o zdravom životu sa posebnim naglaskom na kvalitetnu ishranu bogatu vinom I čokoladom.,modna revija svečanih toaleta.. I jos mnogo toga.

preuzeto sa: http://www.vesti.rs/Nis/Salon-vina-i-cokolade-DOLCE-VITA.html
Sačuvana

Posetite http://megablog.svrljig.net/
Novosti iz sveta filma, muzike, softvera, stripa i još ponečeg…
Hyper-aktivan član
Van mreže Van mreže
« Odgovor #1 poslato: Јануар 19, 2010, 22:11:49 »

Sad ćemo ghost i ja kao ono dvoje iz filma 7 1/2 otići tamo i da se najedemo i napijemo kao stoka :)))))))) taman nam blizu i još nam za dž.
Sačuvana
Moderator
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
« Odgovor #2 poslato: Јануар 23, 2010, 02:56:13 »

ulaz NIJE besplatan, vec 100 RSD , kaucija za casu je 80 RSD no nebitno za tih 100 dinara moze da se popije kao za 2.000 :DDD ah da i cokoladu nisam video cheesy sve u svemu nije lose, malo pozerski, sad kao svi odjednom poznavaoci vina i znaju kako se pije, ja sam samo gledao da se napijem....  sto se i vidi xD

poz, seph
Sačuvana

opasan ucesnik u saobracaju
Administrator
Veteran
Van mreže Van mreže
« Odgovor #3 poslato: Јануар 24, 2010, 11:55:11 »

Bio sam sinoc, uhvatio sam 10min pred zatvaranje i stigao da probam samo 3 vrste fenomenalnih vina. Cokolada nigde nije bilo ali nisu ni bile potrebne, uostalom zna li neko kako mogu vino i cokolada da budu povezani?
Sačuvana

Facebook je turbo folk
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc