42 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Mag.urban.net  (Pročitano 3343 puta)

Van mreže Sale

  • Administrator
  • Ne silazi sa Foruma
  • *****
  • Poruke: 4738
  • Live in your world, play in ours.
    • Mega blog
Mag.urban.net
« poslato: Decembar 11, 2009, 00:26:09 »
Urbana kultura ne poznaje granice

Magazin Urban BUG lansirao je prvo regionalno web izdanje, dostupno na adresi mag.urbanbug.net. Projekat čiji je slogan „Urbana kultura ne poznaje granice“ sadrži materijale saradnika iz zemalja bivše Jugoslavije i distribuira ih u digitalnom formatu. Cilj projekta je objedinjavanje informacija vezanih za alternativnu kulturu, unapređenje razvoja urbane kulture kroz povezivanje istomišljenika i ukidanje granica.


Da podsetimo, Urban BUG – mesečni vodič kroz alternativnu kulturu, nastao je pre pet godina kao besplatni mesečni magazin specijalnog džepnog formata koji se bavi svim aspektima urbane kulture. Obuhvata različite oblasti od muzike, putopisa , filma, mode, ekstremnih sportova, do univerzalnih pitanja sa kojima se suočavaju mlađe generacije. Zahvaljujući glasovima čitalaca, Urban BUG je ove godine, po drugi put zaredom proglašen najboljim magazinom jugoistočne Evrope koji se bavi elektronskom muzikom.

Prošle godine lansiran je i web sajt www.urbanbug.net koji se svakodnevno dopunjuje vestima, najavama, materijalom iz print izdanja ali i brojnim dodatnim tekstovima i novostima iz bivše SFRJ i najluđih evropskih gradova. Sa ciljem da se plasira kvalitetan sadržaj i da se  podstakne kreativno izražavanje i promocijs mladih umetnika, web polako postaje  imperativ i najbolji kanal komunikacije sa čitaocima.

preuzeto sa: http://www.happynovisad.com/urbana-kultura-ne-poznaje-granice.4688.html

Ovakvi projekti mi se baš dopadaju, bacite i vi pogled; profi je odrađeno.
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...