69 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Web fest - regionalni izbor za najbolje web sajtove  (Pročitano 27259 puta)

Van mreže Sale

 • Administrator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 4738
 • Live in your world, play in ours.
  • Mega blog
Odg: Web fest - regionalni izbor za najbolje web sajtove
« Odgovor #90 poslato: Oktobar 20, 2011, 20:24:41 »
Nova tura, stara garnitura! Od danas je počelo glasanje za ovogodišnji Web fest, što ste mogli i da primetite po banerima na forumu, Svrljig.net je opet u konkurenciji, pa neka nam je sa srećom.


Počinje glasanje na WebFest .ME 2011


Glasanje za najbolje regionalne Web sajtove/projekte, prijavljene za ovogodišnji Web Fest .ME, počinje danas, 20. oktobra 2011. u 20h i trajaće do 10. novembra, a pobednici u devetnaest različitih kategorija biće proglašeni sredinom novembra u Beogradu.

Prva faza Web Fest .ME završena je u subotu, 15. oktobra. Tog dana istekao je rok za prijavljivanje Web sajtova/projekata koji žele da učestvuju u takmičenju u okviru najvećeg regionalnog Internet festivala, Web Fest .ME 2011. Takmičarski deo je ograničen na projekte iz regiona i koji se obraćaju regionu - Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Makedonija.

Za Grand Prix festivala je konkurisalo više od 1100 sajtova sa prostora bivše Jugoslavije, a od 20. novembra u 20h, osim stručnog žirija koji će ocenjivati prispele predloge, građani mogu glasati preko sajta festivala, www.webfest.me, kao i preko sajta www.nadlanu.com, uz čiju tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma. Svaki glasač ima pravo da izabere samo jedan sajt kom će dodeliti glas, a samo glasanje će trajati do 10. novembra 2011.

Najviše sajtova prijavljeno je u kategoriji “informativni”, a po broju prijava slede “poslovni”, pa “najbolji vizuelni dizajn”, “zabavni” i “edukativni”. Među takmičarskim kategorijama su i “e-commerce” sajtovi, forumi, multimedijalni sajtovi, magazini, eksperimentalni, kao i sajtovi za mobilni telefon i sajtovi “e-uprave” - kojih je prijavljeno najmanje.

Osim pomenutih kategorija, bilo je moguće prijaviti i kampanje u oblasti internet marketinga, kao i modne Web sajtove/projekte. Prema navodima organizatora Web Fest .ME, biće dodeljeno i jedno specijalno priznanje za doprinos društvu, društveni aktivizam.

U prisustvu prijatelja festivala, javnih ličnosti i stručnjaka iz oblasti IT tehnologija, svečana dodela nagrada biće priređena sredinom novembra u Beogradu. Time će četvrti Web Fest .ME biti i zatvoren.

Preuzeto sa:  Počinje glasanje na WebFest .ME 2011
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Van mreže el_pollo_loco

 • Novajlija
 • *
 • Poruke: 53
Odg: Web fest - regionalni izbor za najbolje web sajtove
« Odgovor #91 poslato: Oktobar 21, 2011, 00:54:51 »
sve je to lepo, al zamolio bih da se skloni ili makar umanji ovaj baner sa leve strane (kompjuterove desne :D) ja pola foruma ne vidim.. mozda zbog 4:3 monitora, a ne planiram da ga menjam..
P.S. srecno :goodluck:

Van mreže el_pollo_loco

 • Novajlija
 • *
 • Poruke: 53
Odg: Web fest - regionalni izbor za najbolje web sajtove
« Odgovor #92 poslato: Oktobar 25, 2011, 00:06:14 »
zahvaljujem se na uvazavanju molbe   :-)