jeste vaso al zamisli da gomila dece to sluša samo zato što nije čula za bolje! ja kad sam bio mali sam slušao dr.igija twinse bit sheet i ta sranja...jer nisam ni znao da od muzike postoji još nešto! A to je ozbiljan problem.
He he... nemoj biti tako siguran... moja mala ima cetiri godine, i verujte na rec kod nas u kuci ne pusta se nista od te muzike, a ona je pre neki dan pocela da pevusi neku pesmu, nesto "zidovi se stide... bla bla.." i ja onako zabezeknuta i frapirana pitam je gde je to cula.... A ona kaze: Pa mam ima Maja u mobilnom... I sta reci... Ali ipak, nadam se da je to trenutno, jer je jedino dete koje ja znam a da zna da otpeva pesme Crvene jabuke... i to od pocetka do kraja...
Da da..neko se trudi vec sedam godina i pravio je sa nekim prijateljem zurke na koje niko nije dolazio ali nikad nisu odustali..i nadam se nece..i dan danas se te zurke odradjuju na veoma profesionalan nachin..nakad ima ljudi nekad ne..ali u poredjenju sa turbo-folk mestima mi smo nula...ali opet kazem..nikad necemo odustati..jer nemamo razloga..to radimo iz ljubavi..ne zbog para..a pravi ljudi to cene!!! Hvala vam!!
Ne uzdam se bas u to stihijsko vaspitanje...Ipak su deci potrebna uputstva i smernice....
Da li je ovo shund? Zanimaju me vasa misljenja.Ovo sam vec postavljao na ovaj forum u pitanju je rumunski p**no spothttp:// .com