66 gostiju, 0 korisnika

Poslednje poruke

Autor Tema: Depeche Mode u Beogradu  (Pročitano 6275 puta)

Van mreže oVermind

 • Moderator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 3726
Re: Depeche Mode u Beogradu
« Odgovor #15 poslato: Maj 15, 2009, 13:12:55 »
ćuti sad mi i nije krivo što nisam kupio kartu, mislim šteta za njegovo zdravlje i to al nadam se da će nekad da dodju kad ja budem pri parama :D

Van mreže geronimo

 • Prelazi u legendu
 • ****
 • Poruke: 1216
 • NIKAD ROBOM
  • NIKAD ROBOM
Re: Depeche Mode u Beogradu
« Odgovor #16 poslato: Maj 15, 2009, 19:45:10 »
Zdravstveno stanje Devijda Gahana, pevača grupe „Depeche mode”, i dalje je kritično zbog čega je definitivno odložen nastup ove popularne grupe u Beogradu, koji je trebalo da bude održan 20. maja. Na Ušću su zaustavljeni radovi oko podizanja bine i postavljanja infrastrukture neophodne za ovaj spektakl – a, prema nezvaničnim informacijama, nagađa se da bi otkazani koncerti mogli da budu održani dva meseca kasnije ili u maju 2010. godine.

 
 
Harizmatični pevač Dejvid Gahan ima ozbiljnih problema sa gastroenteritisom te, iako su lekari u Grčkoj, gde je prvo hospitalizovan, prognozirali da će se brzo oporaviti, morao je da ode na lečenje u Ameriku, a za sada još uvek ne postoje naznake da će biti u stanju da se narednih nekoliko dana ponovo popne na binu.
 
Nakon što je otkazan koncert u Atini (kada je više od 20.000 ljudi burno reagovalo bacajući flaše ka bini na kojoj je čovek iz organizacije ozvaničio informaciju da je Gahanu pozlilo) i nekoliko narednih nastupa sastava „Depeche mode” dovedeno je u pitanje, a u Beogradu tek što je počelo postavljanje bine, podignut je i deo tribine, nosači za ozvučenje i rasvetu. Za sada se stalo sa radovima, a organizatori koncerta čekaju odluku menadžmenta benda da li će i kada koncert biti održan.
- Nadamo se skorom oporavku Dejva Gahana i čekamo dalje informacije od menadžmenta grupe. Da li je koncert odložen i do kada zavisi od zdravstvenog stanja pevača i od toga koliko će trajati njegov oporavak - kažu u udruženju „State of Exit” koji zajedno sa kompanijama „Carlsberg” i „Live nation” organizuje „Green fest” u sklopu kojeg je na Ušću trebalo da nastupi bend „Depeche mode”.

izvor > blic
NIKAD ROBOM

Van mreže Sale

 • Administrator
 • Ne silazi sa Foruma
 • *****
 • Poruke: 4738
 • Live in your world, play in ours.
  • Mega blog
Odg: Depeche Mode u Beogradu
« Odgovor #17 poslato: Jun 12, 2009, 21:51:45 »
Depeche Mode definitivno otkazali nastup u Beogradu     
     
Depeche Mode na žalost neće biti u mogućnosti da održe osam otkazanih nastupa na otvorenom, među kojima i nastup u Beogradu, zbog problema sa rasporedom turneje. Iako su bend i organizatori uložili maksimalan napor, nove termine za ove nastupe nije bilo moguće zakazati.

Kupci ulaznica na sajtu Exitfest.org (link) mogu da preuzmu uputstvo za vraćanje novca. Razloga za brigu nema jer će novac biti vraćen u najkraćem mogućem vremenskom roku.
S obzirom na obim posla koji predviđa vraćanje novca, molimo sve kupce za maksimalno strpljenje. Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice.

Osam otkazanih nastupa:

12. maj – Atina
14. maj – Istanbul
16. maj – Bukurešt
18. maj – Sofija
20. maj – Beograd
23. maj – Varšava
25. maj – Riga
27. maj – Vilnius

Depeche Mode se izvinjavaju svojim fanovima za svaku neugodnost koju su im prouzrokovali i zahvaljuju se za podršku i strpljenje.

Četiri nastupa koji su planirani u zatvorenim prostorima (u Zagrebu, Londonu i dva u Dizeldorfu), biće zakazani ponovo, a tačni datumi se još čekaju.

preuzeto sa popboks.com
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...