Citat: Bubasvaba Decembar 09, 2008, 18:32:15Ljudi ako se sad stane, pokazecete da su nas pobedili i da mogu da kontrolisu omladinom. Sad treba da se gura napred i da se pokaze da mogu i drugi ljudi nesto bez tih ljudi iz opstine. E o tome ja pricam.. Iz ovoga treba izaci jaci..a ne pognutih glava!!
Ljudi ako se sad stane, pokazecete da su nas pobedili i da mogu da kontrolisu omladinom. Sad treba da se gura napred i da se pokaze da mogu i drugi ljudi nesto bez tih ljudi iz opstine.
Ne znam šta da kažem... više nemam volje.... Onog dana u Guarani sam predložila da ipak izguramo sve sami, da se yajebe humanost, već da samo isteramo svoje, odradimo taj festival, da se sam otplati i da ga izvedemo pod sloganom "Osmeh u inat"...Sada više ne želim... Ali trebalo bi baš tako, i nakon festivala na svako pitanje bilo kog novinara ili bilo kom izvoru reći istinu baš onako kako je bilo... Neko mi tad reče da to nije dobro jer ćemo na sebe navući bedu i mnoge učiniti neprijateljima... Ali koliko ja vidim, oni nam ni sada nisu prijatelji!
Organizator ovog festivala oladine sa područja svrljiške opštine su Opština Svrljig i Kancelarija za mlade.