Kliknite na ikonice da posetite sadržaje svrljig.net-a na webu
*
Putanja: Svrljig.NET » Forum » OPŠTINA SVRLJIG » Aktuelne teme » Back 2 The Village »  (Urednik: oVermind)Koga na Back 2 The Village 2009 - DJ PROGRAM...
Glasanje
Pitanje: kog dj-a bi ste voleli da cujete na back 2 the village festivalu
Alexandar - 2 (7.4%)
Marko Vukovic - 8 (29.6%)
Dimiz - 0 (0%)
Dj Funky Junky - 11 (40.7%)
Spirko - 4 (14.8%)
Vladimir Acic - 1 (3.7%)
Dj Zmija - 1 (3.7%)
Ukupno glasova: 26

Stranice: [1] 2 3 ... 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Koga na Back 2 The Village 2009 - DJ PROGRAM...  (Pročitano 9664 puta)
Moderator
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
« poslato: Октобар 03, 2008, 19:01:04 »

glasao sam za neverne bebe, jer ih najvise gotivim od ponudjenih.... inace moj predlog je i neki tribute band, na ovogodisnjem beerfestu u bg-u ih je bilo dosta, rhcp, depeche mode, iron maiden, mislim da nisu skupi + sviraju svima nama poznate pesme.  nisam za viklera, postao je superstar, bg-sindikat mi je live mnogo bolji i vise se uklapa u koncept (divljanje ispred stage-a).
DJ program: 1. dan naravno Bomber smiley, i jos 3 svrljiska dj-a (moglo bi ovde da se glasa ko da nastupa) wink 2. dan: sylvie je nezaobilazna ako se uzima ozvucenje od istog lika;-), dj funky junky (legenda!!!!! on mi je pao na pamet jer sam se setio jedne tuborg zurke na kamenickom visu gde je on nastupao - podsecalo ja na b.t.t.v. (Back To The Village) i bilo je super, fenomenalno radi i dize masu) skoro je nastupao i na tuborg zurci u zajecaru. i za kraj tjs. posle 2 dj alexandar - ja ga preporucujem a i cesto dolazi ovde, evo sad u utorak u scenu, dobar progresiv ili marko vukovic. josh jedna mogucnost za drugi dan - ako se dobije dobra kinta naravno: dimiz + jos neko iz kondukter ekipe + marko nastic wink
« Poslednja izmena: Октобар 22, 2008, 21:28:27 Vasa » Sačuvana

opasan ucesnik u saobracaju
Miwosh
Gost
« Odgovor #1 poslato: Октобар 03, 2008, 19:14:42 »

Slazem se sa Sephirothom...  cheers
Sačuvana
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže
« Odgovor #2 poslato: Октобар 03, 2008, 19:16:09 »

me too...sephiroth odlicni predlozi!!!!  bravo bravo bravo
Sačuvana

Θα σε ξαναβρώ σε βράδια καλοκαιρινά κρυφά φιλιά στα σκοτεινά για πάντα η σκέψη θα γυρνά σε σένα
Moderator
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
« Odgovor #3 poslato: Октобар 03, 2008, 19:19:35 »

Citat
sylvie je nezaobilazna ako se uzima ozvucenje od istog lika;-)
nece od onog lika sto je radio prve veceri da se uzima nista za b2dv 2009. jer je ispao mutjak.
« Poslednja izmena: Октобар 03, 2008, 19:24:09 oVermind » Sačuvana

Miwosh
Gost
« Odgovor #4 poslato: Октобар 03, 2008, 19:29:52 »

1. Dan

21:00 - 22:30 Ulix

22:30 - 24:00 Vuteek

24:00 - 3:00 Bomber

3:00 - do kraja Mitja

Za drugi dan cu kasnije da smislim nesto...  smiley
Sačuvana
Moderator
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
« Odgovor #5 poslato: Октобар 03, 2008, 19:32:23 »

hahaha pa ti ne ostavi mesta za druge :)
Sačuvana

Prelazi u legendu
Van mreže Van mreže
NIKAD ROBOM
« Odgovor #6 poslato: Октобар 03, 2008, 20:28:03 »

D.J.Mitju pod neizostavno jer je jedini standardni i isto przi bilo da pusta mjuzu za 5 coveca u svojoj sobi ,za masu ljudi u Nisu ili Bg , ili za drustvo na zuraji !!!!
I jer je svih ovih godina maltene volontirao , radeci za snesnu sumu materijalnih dobara za razliku od drugih...
A to treba ispostovati...Ponavljam , najstandardniji je i na svakom od 5 zezalica u Nisevcu do sada , mada je tek ovogodisnji bio prvi zvanicni,raspametio bi masu , za razliku od drugih , koji sa znali i da oduseve iali i da smore i ubedace sve od reda!!!
Sačuvana

NIKAD ROBOM
Ne silazi sa Foruma
Van mreže Van mreže
« Odgovor #7 poslato: Октобар 03, 2008, 20:32:26 »

@ svi odozgorkenaj
vala jestee... neizostavni su lokalni DJ-i... ništa ja tu ne bi dir'o  goodluck
Leleee... Ej, cenim ideju da se ubrzo nakon festivala otvori ovakva tema i da se čuju razna mišljenja, u cilju organizovanja boljeg festivala... To što ste org. otvorenog tipa, transparentni i bez predrasuda vam je veeeeliki plus, al' ovako ima da se napravi satnica za dva-tri dana i onda ostaje skoro godinu dana sviranja violine...
:P
Sačuvana
Prelazi u legendu
Van mreže Van mreže
NIKAD ROBOM
« Odgovor #8 poslato: Октобар 03, 2008, 20:46:28 »

Ma ja od lokalnih forsiram jedino Mitju zbog napred pomenutog-najstandardniji je , uvek pogodi pravo u masu ,
u meso,glavu,srce...
Sačuvana

NIKAD ROBOM
Hyper-aktivan član
Van mreže Van mreže
www.dolinafest.com
« Odgovor #9 poslato: Октобар 04, 2008, 00:49:55 »

Ko je pomenuo satnicu?...   ko je josh pravio satnicu bez da pije pivo sa struchnim saradnicima?   

Nego, volela bih da znam koji pravac u elektro muzici vam se dopada, shta vas dize...
Shta je to uz shta se ne  bedarimo..
Da napravimo neku listu.
 I da budemo realni... Nemojte da mi pishete Marko Nastic+ovaj+onaj+nashi koji se podrazumevaju+...

Potrudicemo se da bude para, ali da ne preterujemo

..ponudite mi 10-ak njih (nashi se podrazumevaju   bravo cheers)

A kad zavrshimo mi ovamo i kad zavrshimo tamo, skiciramo, onda cemo...poshto nemamo violine  do juna/jula da radimo na drugim projektima.

Ko zna engleski (treba nam prevod) da pustimo neshto inostranom donatoru?
« Poslednja izmena: Октобар 04, 2008, 00:52:34 nisevcanka » Sačuvana

Neki tamo Tolstoj rekao je jednom, a mnogi su to posle na razne nacine ponavljali. Rekao je da covek moze da zivi i u Jasnoj Poljani, u selendri jednoj ruskoj da napravi prestonicu sveta, samo ako se on oseca kao prestonica..."
Miwosh
Gost
« Odgovor #10 poslato: Октобар 04, 2008, 00:52:35 »

Pa jel sam ja napisao nesto skupo ?

50 - 70 e savrsen prvi dan... nasi djevi... nisam pisao gluposti vec rasporedio ljude prema vrsti muzike koju pustaju... i mislim da bolje od toga ne moze biti... e sad za drugi dan razmisljam...
Sačuvana
Hyper-aktivan član
Van mreže Van mreže
www.dolinafest.com
« Odgovor #11 poslato: Октобар 04, 2008, 01:00:18 »

Hvala dechki.
Niko nije rekao da su gluposti-htela sam samo da napomenem, za one koji ce  tek da pishu.
Videcemo koliko ce dana biti elektro muzike, to josh ne znamo.
Moze da pochne i u 20h, a?
Sačuvana

Neki tamo Tolstoj rekao je jednom, a mnogi su to posle na razne nacine ponavljali. Rekao je da covek moze da zivi i u Jasnoj Poljani, u selendri jednoj ruskoj da napravi prestonicu sveta, samo ako se on oseca kao prestonica..."
Miwosh
Gost
« Odgovor #12 poslato: Октобар 04, 2008, 01:07:06 »

Nema na cemu... wink

Ja sam za 2 dana kao ove godine...  wink  moze i 3...  yeah

Ne 20:00 je mnogo rano... i 21:00 takodje (al smatram da ce Ulix raditi for free)... mada satnica moze lako da se pomeri... raspored djeva je perfektan barem po mom misljenju...  wink

Svi znamo da je Marko Nastic san... da otpisemo to ?

E sad razmisljam uzmedju DJ Marka Vukovica i Dj Alexandra (sephirothov predlog) za drugi dan... 2 odlicna dja...  wink

I ne znam ko bi jos mogao da upadne ovde...
Sačuvana
Hyper-aktivan član
Van mreže Van mreže
www.dolinafest.com
« Odgovor #13 poslato: Октобар 04, 2008, 01:18:48 »

Ove godine smo neshto prichali sa nekim drugarima iz Nisha za Marka Vukovica i njegovu frend ekipu iz Nisha. To "pije vodu".
Nastic-da!, ako bi velikom broju ljudi to priushtio veliko zadovoljstvo.
Ako ne bi stajali ko kipovi i odavali utisak "Isto s...nje-smara..."
Onda...da bismo ostvarili to shto zelimo...ustvari-ako hocete Nastica moracete malo da mi pomognete! 
Ali, veci broj vas, ne samo ti. i ne samo Zarko i Nemanja.

...    Setih se simpatizera i prijatelja Festivala.  We love you!!!!! 
« Poslednja izmena: Октобар 04, 2008, 12:58:54 nisevcanka » Sačuvana

Miwosh
Gost
« Odgovor #14 poslato: Октобар 04, 2008, 01:22:59 »

Ne ja mislim da je bacanje para na Marka Nastica... verovatno je skuplji od sva tri dana festivala ove godine... i da za taj novac moze da se napravi mnogo mnogo bolji dj program... samo treba sesti i razmisliti...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Slične teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Festival "Back to the village" 2008. « 1 2 ... 10 11 »
Back 2 The Village
nisevcanka 159 16521 Poslednja poruka Децембар 05, 2008, 20:16:49
Kroshnja
Koga na Back 2 The Village 2009 - BEND PROGRAM... « 1 2 ... 7 8 »
Back 2 The Village