Svrljig.NET

NAJAVE I SATNICE => Najave i satnice => Srbija => Temu započeo: fuga April 10, 2008, 09:11:28

Naslov: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: fuga April 10, 2008, 09:11:28
(http://www.balkanrock.com/portalke/adria1.jpg)


U Nisu se od 29.5. do 31.5. 2008 odrzava veliki Rock festival pod nazivom ADRIA ROCK Event. U tri dana ovog festivala nastupice mnostvo bendova iz svih ex-Yu zemalja, kao i nekoliko headlinera, od kojih su za sada vec potvrdili ucesce Hanoi Rocks (Finska) i Propain (Usa). Spisak nije konacan, ocekuje se jos nekoliko zvucnih imena za koji dan. Cena kompleta karata je 30e i moze se naruciti jedino preko Eventima. Ceo dogadjaj ce se desiti  na Gradskom polju u Nisu, a spisak ucesnika mozete pogledati na oficijelnom portalu na adresi www.adriarock.com . Na istom sajtu mozete ucestvovati i u nagradnoj igri...
Konacan spisak ucesnika se ocekuje 18.4.2008. a do tada mozete i Vi slati vase odgovore ko su ostali headlineri na festivalu i tako osvojiti Vip propusnice za ovaj dogadjaj.
 
Pored grupe „Pro-pain“ koja ce nastupiti prvog dana, sledeceg dana predstavice se italijanski metal-gotik sastav „The Foreshadowing“, a za treci dan najavljeni je finski glem rok bend „Hanoi rock“ koji je bio popularan osamdesetih godina, ali su zbog smrti bubnjara prestali s radom 1985, da bi pre sest godina ponovo poceli s radom.
Pored stranih bendova, publici ce se predstaviti i brojni domaci sastavi kao sto su „Tea break“, „Moondive“, „Dreamchatcher“, „Vizantia“, „Maron Sho“, „Infrakt“, „Kazna za usi“, „Lude Krave“... Takodje najavljeno je i nekoliko bendova iz Slovenije i Hrvatske.
 
Organizatori isticu da se za sada dnevne ulaznice nece prodavati, a u sklopu festivala bice obezbedjen i kamp za smestaj publike.
 
Naslov: Re: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: fuga April 18, 2008, 22:41:59
A nakon vec najavljenih bendova koje vidite na http://www.adriarock.com/page2.html iz prve ruke mogu da Vam saopstim da su svoje ucesce potvrdili i Negativ 31.05 i Kud Idijoti 30.05.

Ima da bude super!!!
Naslov: Re: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: zarej April 19, 2008, 02:40:48
Od svih pomenutih grupa znam za Pro-pain, Kaznu za usi, Partibrajkers i Styptic a naravno najvise se radujem KUD Idijotima njihovi koncerti su fenomenalni, pravi profesionalci, mogu sve da podignu na noge. Moj omiljeni bend.

Ja na sajtu nisam nasao nagradnu igru. Koja je fora sa nadradnu igru?
Naslov: Re: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: acacunami April 19, 2008, 06:16:41
[logged]Ja još uvek ne verujem dok ne vidim sve najavljene bendove on the stage[/logged]
Naslov: Re: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: Sephiroth Maj 22, 2008, 11:21:30
Ja još uvek ne verujem dok ne vidim sve najavljene bendove on the stage
nista od toga, izgleda da je neka prevara, za pocetak je festival odlozen za jun, videcemo.....
Naslov: Re: Adria Rock Event u Nisu
Poruka od: lutka_sa_naslovne_strane Jun 18, 2008, 10:18:25
ma ovo propada