Svrljig.NET

KULTURA => Dizajn / Umetnost => Fotografija => Temu započeo: Sale Septembar 14, 2014, 14:21:59

Naslov: BP Photography - fotografije by Brankica Paunković
Poruka od: Sale Septembar 14, 2014, 14:21:59
(http://i.imgur.com/hMAiFTJl.jpg)

Evo znaka podrške mojoj dragoj Brankici Paunković i njenom fotografskom umeću. Ako živite u Nišu ili njegovoj bližoj okolini a trebao i vam iskusan i dobar fotograf za ovekovečavanje vama najmilijih trenutaka u životu, mogu sam da Vam je preporučim. I ne samo to: fotografisanje studijskih portreta, fotobook-ova i svečanosti; fotografisanje za book-ove, kolekcije modnog nakita ili odeće, porodične proslave, venčanja, privatne kolekcije i sve što bilo ko može poželeti.  U nastavku pogledajte njene fotografije, jer fotografije govore više od hiljadu reči...

(http://i.imgur.com/uQeZtu9l.jpg)

Reč fotografa...

Ljubav prema fotografiji pokušava da prenese drugima kroz svoj rad. Možemo reći da je fotografija jedna karika do našeg sveta, slika o ljudima i iskustvima koji nas povezuju i uzdižu. Ima nečeg posebnog u hvatanju jednog momenta u vremenu koje tako brzo prolazi.

Zatvorite oči i pomislite koji je to poseban trenutak koji biste vratili ili ponovo na isti način proživeli. Da li je to dan vašeg venčanja? Da li je to dan kada ste saznali da ste trudni? Je li to dan kada ste rodili svog malog princa ili svoju mal princezu? Ili je to lep zabavan dan koji ste proveli sa porodicom? Sigurna sam, da bilo koji da je to poseban trenutak, vama je najbitniji na celom svetu, i želim da vam pomognem da sačuvate te trenutke zauvek!

Moj cilj je da vam pomognem da sačuvate te posebne momente koji su oko vas i koji brzo prolaze. Želim da uhvatim pravu bit vašeg detet i njegovu ličnost. Svako dete je drugačije od drugog i želim da zabeležim ono što ih čini jedinstvenim na jedan prirodan način. Dozvolite da vam pomognem da zaustavimo na trenutak vreme koje uzimamo zdravo za gotovo tako da ih čuvate zauvek!

Ako želite da rezervišete fotografisanje vašeg novorođenčeta najbolje je da to uradite pre termina vašeg porođaja, jer bebica bi trebalo da ima 10-15 dana kako bismo zabeležili predivne fotografije dok vaš princ/vaša princeza spavaju.

Online prisustvo,foto galerije i kontakt linkovi: