Svrljig.NET

KULTURA => Sedma umetnost => Temu započeo: Sale Mart 16, 2013, 16:04:34

Naslov: Igra prestola (Game of Thrones) - sezona 3
Poruka od: Sale Mart 16, 2013, 16:04:34
(http://www.megablog.rs/wp-content/uploads/2013/03/got-3-baner1.jpg)

Nova sezona samo što nije počela pa da vas podsetim na dešavanja iz prethodne sezone, ja i moj sin Nikola smo preveli 14-tominutnu video rekapitulaciju minule sezone. Možete pročitati i o novim likovima koji će se pojaviti u novoj sezoni.

Igra prestola (The game of thrones) - kratak opis druge sezone (Srpski prevod) (http://www.youtube.com/watch?v=y9-MWHdFeJI#ws)

Citat
Pet kraljeva se utrkuju za jedan, svemoćni presto u novoj sezoni HBO serije, „Igra prestola“, nagrađene Emijem – u epskoj priči o dvoličnosti i izdaji, velikodušnosti i časti, pobedi i trijumfu. U trećoj sezoni, glavne teme će biti porodica i odanost, mnogi ključni zapleti iz prve dve sezone će doći do silovitog vrhunca, a nekoliko glavnih likova doživeće okrutne sudbine. Dok će i dalje osnovni fokus biti na Kraljevoj luci, gde je Lanister jedva održao vlast nakon divljačkog pomorskog pokolja koji je izvršio Stanis Barateon (brat preminulog kralja), previranja na severu prete da izmene ravnotežu moći u Vesterosu. Rob Stark, kralj Severa, suočiće se s velikom nesrećom trudeći se da izvojuje pobedu nad Lanisterom u drugoj sezoni, dok nešto severnije, Mens Rajder (novi lik kog igra Kijaran Hinds) i njegova ogromna vojska divljana nastavlja neumoljivi marš južno da bi se popeli uza Zid. Preko Uskog mora, Deneris Targarjen – ponovo sa svoja tri smrtonosna, brzorastuća zmaja – pokušava da skupi vojsku robova koji će otploviti s njom u Esos, nadajući se da će konačno zbaciti Gvozdeni presto.

Više detalja potražite u mom članku na ovom linku: Igra prestola (The Game of Thrones) – prevedena rekapitulacija druge sezone, opis novih likova treće sezone i posteri likova | Mega blog (http://www.megablog.rs/tv-serije/igra-prestola-the-game-of-thrones-prevedena-rekapitulacija-druge-sezone-opis-novih-likova-trece-sezone-i-posteri-likova/)
Naslov: Odg: Igra prestola (Game of Thrones) - sezona 3
Poruka od: Sephiroth Mart 23, 2013, 23:51:23
Iako ima dobrih cica ne pratim, naviko sam na 20 min format i tolko..)