Svrljig.NET

NAJAVE I SATNICE => Najave i satnice => Niš => Temu započeo: Sale April 10, 2012, 20:49:06

Naslov: Otvara se bioskop Vilin grad
Poruka od: Sale April 10, 2012, 20:49:06
(http://www.niscafe.com/images/poz-reklame/otvaranje-levo.jpg)Pogledajte među prvima 3D film u bioskopu ''Vilin Grad''

Novi bioskop nastao je kao zajednički projekat poznatog glumca Lazara Ristovskog i Igora Stankovića, ispred filmske distributerske kuće "MCF MegaCom Film" i bioskopskog lanca "Cineplexx Srbija".

Na otvaranju gudački kvartet će izvoditi numere iz "Titanika", a pre filma nastupiće grupa "Konstantin".

Kako su najavili iz firme "MCF MegaCom Film" novi bioskop će imati 2 sale i moći će da primi 230 posetilaca. Sale će imati srebrne ekrane i Real D sistem za 3D projekcije, koji je zahvaljujući kvalitetu slike koji pruža i udobnosti 3D naočara, najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Bioskop će imati i profesionalno "Dolby" ozvučenje koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Nakon svečanog otvaranja, bioskop "Vilin grad" će početi sa redovnim radom 19. aprila.

Originalni naziv: TITANIC 3D

Žanr: drama, istorijski, romansa

Trajanje: 194 min.

Godina proizvodnje: 1997

Zemlja porekla: SAD

Jezik: engleski

Scenario: James Cameron

Režija: James Cameron

Uloge: Kate Winslet, Leonardo di Caprio, Billy Zane

„Titanik“ je jedan od dva filma u istoriji nagrađen sa čak  11 Oskara,  a ove godine se pojavljuje u novom izdanju, konvertovan u 3D.

Novi prekookeanski brod „Titanik“ 10. aprila 1912. godine kreće na prvo putovanje. Od njega se očekivala potpuna bezbednost, brz put i odličan komfor.Upravo će „Titanik“ biti mesto fatalnog susreta dvoje mladih, devojke iz ugledne bogate porodice Rouz i siromašnog momka Džeka. Dok se između njih rađa velika ljubav i strast, brod će izneveriti očekivanja putnika. Precenjeni „Titanik“ nailazi na santu ledu, koja će potopiti „nepotopivi“ brod i odneti mnoge živote. Potresnu životnu i ljubavnu priču opisuje stogodišnja Rouz, mnogo godina nakon velike tragedije.

Titanik 3D (Titanic 3D) - Trejler [HD] (http://www.youtube.com/watch?v=dhtdd-P_KUg#ws)