Svrljig.NET

NAJAVE I SATNICE => Najave i satnice => Srbija => Temu započeo: Sale Jun 27, 2011, 11:59:12

Naslov: Atheist rap i Novembar u Knjaževcu 9 jula 2011
Poruka od: Sale Jun 27, 2011, 11:59:12
(http://img864.imageshack.us/img864/6176/atheistrapbanerb.jpg)

Bendovi Atheist rap i Novembar nastupiće početkom jula na Festivalu kulture mladih Srbije (FKMS) u Knjaževcu.

Jubilarni 50. Festival kulture mladih Srbije biće održan od 4. do 10. jula u Knjaževcu. Festivalski program odvijaće se na više lokacija u gradu: na letnjoj pozornici Doma kulture i u njegovim dvoranama, u Gurgusovačkoj kuli i u knjaževačkim parkovima.
FKMS je od prvih igara studenata timočkog i niškog kraja prerastao u jedinstvenu smotru vrhunskih dostignuća mladih u muzici, poeziji, pozorišnoj igri, likovnoj umetnosti, stripu, fotografiji, filmu. Ovde su počinjali: Goran Paskaljević, Mirjana Karanović, Gorica Popović, Stefan Milenković, brojni danas uvaženi televizijski reditelji, voditelji, snimatelji, rok bendovi poput: Riblje čorbe, Kerbera, Poslednje igre leptira, Galije.
Na ovogodišnjem festivalu u okviru rock večeri (9. jula) nastupiće Atheist Rap a dan ranije Novembar. Muzički program odvijaće se u Gurgusovačkoj kuli.

Kompletan program možete pogledati na: www.festivalkulture.com (http://www.festivalkulture.com)

Vest preuzeta sa: Atheist rap i Novembar u Knjaževcu (http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/atheist-rap-i-novembar-u-knjaevcu.html)
Naslov: Odg: Atheist rap i Novembar u Knjaževcu 9 jula 2011
Poruka od: driver123 Decembar 10, 2018, 03:52:50
 :boink: :boink: :boink: :boink:sbobet (http://sbobetgroup.com/)gclub มือถือ (http://scs168.com/gclub-casino/gclub-mobile/)
Vrlo korisne informacije, pogotovo posljednji dio. Već dugo tražim te određene podatke. To je vrlo dobar članak. Vrlo korisno Imam problem s tim. Hvala vam i najbolje sreće.