Svrljig.NET

NAJAVE I SATNICE => Najave i satnice => Niš => Temu započeo: Sale Maj 13, 2011, 10:22:24

Naslov: Rambo Amadeus u Nišu
Poruka od: Sale Maj 13, 2011, 10:22:24
(http://www.cityofnis.rs/images/lofthumbs/450x200/images/stories/vesti/005/1305/rambo%20u%20nisu.jpg)

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, RAMBO AMADEUS & Mutant Dance Sextet održaće posle dužeg vremena i samostalni koncert u Nišu u petak, 27.maja u Banovini, od 21h!

Naime, sticajem okolnosti, predstojeći koncert na otvorenom prostoru u Nišu, u predivnom prostoru Dvorišta Univerziteta – Banovini, pada se tačno na 10. godina nakon njegovog nezaboravnog i izuzetno dobro posećenog nastupa u istom ambijentu krajem maja 2001, pa je RASMC nedavno nezvanično izjavio kako mu je ta svirka ostala duboko u sećanju kao jedna od najboljih u ovim krajevima...

Faktički, niški koncert će biti prilika da se promoviše novi Live album Ramba i ekipe, a ulaznice u pretprodaji mogu se naći u muzičkim radnjama Happy House, CD Sound i Energy music shop od petka, 13.maja po ceni od 500,00 dinara.

Na dan koncerta cena karte iznosiće 700,00 dinara!

"Krajem Maja izaći će novi CD, pod nazivom "Rambo Amadeus u Domu Sindikata" , digitalno snimljen i remiksovan koncert na kome se nalazi 8 potpuno novih pjesama, premijerno izvedenih na tom, sasvim uspjelom koncertu, jednim od par najuspješnijih u karijeri. Izdavač je Menart, koji napokon jednistveno pokiriva čitavo tržište Balkana."

(http://www.cityofnis.rs/images/stories/vesti/005/1305/rambo2.jpg)

P.A.- Izjava Ramba preuzeta je sa njegovog oficijelnog sajta www.ramboamadeus.com (http://www.ramboamadeus.com)

Novi spot / singl "Rano za početak, prekasno za kraj" možete pogledati:

Rambo Amadeus - Rano za pocetak, prekasno za kraj (http://www.youtube.com/watch?v=nVHp5z0kZBM#)

Više o Rambu Amadeusu

www.ramboamadeus.com (http://www.ramboamadeus.com)

preuzeto sa : Rambo Amadeus u Nišu (http://www.cityofnis.rs/index.php?option=com_k2&view=item&id=2099:rambo-amadeus-u-nisu)