Svrljig.NET

NAJAVE I SATNICE => Najave i satnice => Niš => Temu započeo: Sale April 06, 2009, 16:11:23

Naslov: Pozorišna predstava "Romantične b-u-d-a-l-e" 09/04/09
Poruka od: Sale April 06, 2009, 16:11:23
Romantične b-u-d-a-l-e

(http://www.panteatar.rs/slike_pozoriste/217.jpg)

U četvrtak 09. aprila 2009 godine u Sali kluba Vojske Srbije u Nišu sa početkom u 21.00 PREMIJERNO u Nišu održati pozorišna predstava PAN TEATRA iz Beograda „ Romantične b-u-d-a-l-e“ u režiji Mirjane Karanović.

U pitanju je savremena kabaretska komedija koja kroz trinaest različitih životnih situacija, na duhovit način, prikazuje muško – ženske odnose i svakodnevne probleme. Radi se o urnebesnoj komediji o  večitom pitanju kako i gde pronaći pravog partnera za sebe.

Premijera predstave bila je 15.03.2009 godine. Predstava traje 80 minuta.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na Blagajni Kluba Vojske od 17.oo-21.oo i u Happy House, Kalča I sprat.

Cena ulaznice je 400,oo dinara
Naslov: Odg: Pozorišna predstava: Romantične budale
Poruka od: Sale April 05, 2011, 23:25:33
Ako niste imali prilike ranije da odgledate ovu predstavu evo najave novog gostovanja iste:

(http://img19.imageshack.us/img19/1764/romanticnebudale.jpg)
19.04.2011. 20.30h - Dom vojske
Pan teatar Beograd
Karte: Blagajna Doma vojske i Happy House - "Kalča", I sprat, 257-325
Cena karte: 500, 350, 300 dinara

Romantične budale Dva bazična lika, Andreja i Lori, koji nas vode kroz različite situacije, prikazuju kroz šta su prolazile, šta im treba, a šta ne, kako doći do tog sudbonosnog da, i šta onda . . .posle istog . . A do sudbonosnog da videćete pregršt komičnih situacija, u kojima ste se i vi našli!!! Da li postoji neko ko može da ispuni vaše seksualne fantazije ? Da li imate iste ? Da li vas uzbudjuju neke sasvim obične, svakidašnje stvari i situacije? Ili možda ne ? Volite li više lazanje od spanaća ili vam je draža sarma ?I kakve to veze ima sa muškarcima i ženama, i seksom ??? Pogledajte romantične budalee - jednog potpuno normalnog, tipičnog muškaraca i jednu potpuno normalnu, tipičnu ženu - Andreja i Lori i dozvolite im da vam nabace osmehe na lica, koje nećete skidati dugo posle odgledane predstave . Oni će glumiti, igrati i pevati samo za vaše osmehe !!!!

Tekst je napisao Rich Orloff, najpoznatiji nepoznati živi američki pisac, a isti je prevela Bojana Nikolić. Igraju mladi glumci : Tijana Milošević ( diplomirana glumica, koja je završila u klasi Mirjane Karanović ) i Enes Hamidović ( diplomirani glumac, koji je završio u klasi Petra Banićevića ) Režirala je, birala kostime, osmislila scenografiju Mirjana Karanović, sto daje poseban ''šmek '' ovoj predstavi i garantuje njen kvalitet. . . . Kostime je uradila Zora Miočinović, koja radi za gotovo sva beogradska pozorišta, ali i ostale institucije. . Koreografije je radila balerina iz Narodnog pozorišta, koja je i profesor baleta i scenskih igara Tamara Antonijević Spasić . . . . Muzičke numere, koje svi znate napamet , odsvirali su i nasnimili Vojislav Savić i Dušan Radovanović, a pevaju ih za Vas Tijana Milošević i Enes Hamidović.

preuzeto sa:  Romantične budale (http://www.cityofnis.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=215:romantine-budale&catid=12:najave-deavanja)