Svrljig.NET

OPŠTINA SVRLJIG => Aktuelne teme => Sport u Svrljigu => Temu započeo: kayzer Septembar 02, 2008, 14:58:59

Naslov: Karate klub 'DERVEN'
Poruka od: kayzer Septembar 02, 2008, 14:58:59
Od 3.09.2008 od 19 casova u sali srednje skole u Srljigu pocinju treninzi karate kluba 'DERVEN' Svrljig. Na dalje ponedeljkom, sredom i petkom treinzi od 19 do 22 casa. Ako zelite da budete clanovi kluba dodjite na neki od treninga i javite se treneru Bojanu Pavlovicu ili Draganu Kosticu Brki, i to do kraja septembra. Nadam se da ce mo imati lepih vesti za ljubitelje sporta u Svrljigu sto se takmicenja i medalja tice u ovoj novoj sezoni lige sampiona Srbije u karateu.
Naslov: Re: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: zrza Septembar 03, 2008, 12:01:17
Brle samo napred !!! Dodaj nesto ovde o karate klubu kako bi se blize upoznali pocetnici, a i svi oni koji nisu u toku sa uspesima koje je klub vec ostvario u minulim sezonama. Pozdrav !!!!
Naslov: Re: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: Sale Septembar 04, 2008, 15:14:57
Podržavam aktivnost karate kluba u Svrljigu. Želim vam puno uspeha u radu  :-)
Naslov: Re: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: kayzer Septembar 05, 2008, 21:06:35
hvala mega games. nadam se da ce biti.
Evo jos jedne informacije. 19,20 i 21 organizujemo zajedno sa karate klubom MUSASI iz Knjazevca seminar na Babinom zubu za sve pojaseve i uzraste uz trcanje i treninga tri puta u toku dana. Nadam se da ce biti lepo vreme jel je ipak velika nadmorska visina. Mi sve radimo i organizujemo lepe stvari.
Naslov: Re: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: Bubasvaba Decembar 02, 2008, 19:14:40
Evo nekih slika karate kluba sa raznih seminara  ;)

(http://i433.photobucket.com/albums/qq54/Bubasvabakojasecesa/IMG_1374.jpg)

(http://i433.photobucket.com/albums/qq54/Bubasvabakojasecesa/IMG_1522.jpg)


edit: stavio sam (http://) tagove na linkove da bi se slike videle u samom postu ;)
Naslov: Re: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: WingsOfDesire Mart 08, 2009, 17:31:23
:) Nice pictures...
lele, i svi bosi na ladan parket... c, c, c...
Naslov: Odg: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: Jowana S. Januar 04, 2010, 13:29:34
nije to nista strasno (a nije ni parket)
Naslov: Odg: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: geronimo Januar 29, 2010, 20:05:18
Shta je s njima trenutno?Treniraju li opet u sali srednje skole ili se potucaju po budzacima ?
Inache - jedan od najuspeshnijih sportskih kolektiva ,posebno u mladjim kategorijama,iako dobija skromna ( simbolichna ) novcana sredstva sa lokala za svoje aktivnosti,putovanja i sl.
Naslov: Odg: Karate klub 'DERVEN' Svrljig
Poruka od: Sale Decembar 18, 2010, 21:13:02
Da podsetim na uspešan rad našeg lokalnog karate kluba, da im čestitam na uspesima i medaljama i da se izvinim što nismo više ispratili njihov rad.

(http://www.karateklubsvrljig.rs/images/logo.png)


Evo vesti preuzetih sa njihovog sajta:

Tri medalje u borbama i katama u Leskovcu/11.12.2010.

(http://www.karateklubsvrljig.rs/images/slika10.jpg)

Nakon završenih ovogodišnjih takmičenja na Državnom prvenstvu Srbije, članovi Gradskog karate kluba Derven, 11.decembra 2010, učestvovali su na karate turniru u Leskovcu. U prepunoj hali sportova Dubočica održan je 11. Kup Leskovca iz učešće četrdesetak klubova iz cele Srbije, sa preko 350. takmičara. U izuzetno jakoj konkurenciji, troje svrljiških karatista osvojilo je tri srebrne medalje. U izvođenju kata, drugoplasirani u svojim kategorijama bili su Marijeta Božinović i Marijan Milojić, dok je Nikola Rajković u borbama u apsolutnoj kategoriji, takođe osvojio drugo mesto i bronzanu medalju. Ovakva takmičenja su svojevrstan test koliko se ozbiljno radi na treninzima, tako da se odgovornijim odnosom prema karateu mogu osvojiti mnoga odličja u narednoj godini, rekao nam je trener kluba Bojan Pavlović. On je najavio i organizovanje polaganja za učenička zvanja 29. decembra u sali srednje škole u Svrljigu.

Finale Drzavnog prvenstva Srbije/04.12.2010.

(http://www.karateklubsvrljig.rs/images/slika9.jpg)

Japanska karate asocijacija Srbije organizvala je u subotu 04.decembra u Kragujevcu, finale Državnog prvenstva u karateu za sve srpske klubove. Članovi Gradskog karate kluba Derven, predvođeni trenerom Bojanom Pavlovićem, osvojili su dve bronzane medalje. U konkurenciji preko 750 takmičara, koji su se okupili u kragujevačkoj hali Jezero, osvajanje medalja za svrljiške karatiste je veliki uspeh. U kategoriji do 13. godina devojčice, Marijeta Božinović osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u izvođenju kata, dok je u kategoriji do 13. godina dečaci, Marjan Milojić bio treći i osvojio bronzanu medalju takođe u izvođenju kata. Treći član ove svrljiške takmičarske ekipe, Dimitrije Nešić, u kategoriji do 9. godina dečaci osvojio je 5. mesto u konkurenciji 16. takmičara. Održavanjem finala Državnog prvenstva, završena je takmičarska sezona za svrljiške karatiste. Do kraja ove godine održaće se polaganje za učenička zvanja, za mlađe članove karate kluba Derven, dok će već u februaru početi takmičenje u okviru Lige šampiona i kvalifikacije za ulazak u državnu reprezentaciju Srbije, a početkom rada balon sale otvara se mogućnost održavanja prvog karate turnira u Svrljigu, rekao nam je trener kluba Bojan Pavlović.


Turnir u Nišu/27.11.2010

(http://www.karateklubsvrljig.rs/images/slika7.jpg)

Na karate turniru u Nišu, koli je održan 14. novembra, šestoro takmičara Gradskog karate kluba Derven, osvojilo je dve zlatne medalje. Turnir je organizovao karate klub Elid iz Niša, a učešće je uzelo 455. takmičara iz preko 40. klubova. Marijeta Božinović i Nevena Stevanović osvojile su zlatne medalje u izvođenju kata, dok u borbama svrljiški karatisti nisu imali predstavnika. Trener kluba Bojan Pavlović, kaže da je zadovoljan osvojenim medaljama jer je sudijski kriterijum na ovom takmičenju bio izuzetno oštar.
.

Karate Kup u Žitorađi/ 21.10.2010.

(http://www.karateklubsvrljig.rs/images/slika5.jpg)

Proteklog vikenda, u sportskoj hali u Žitorađi, održan je 5. po redu karate turnir, na kome je učestvovalo preko 400. takmičara iz petnaestak gradova Srbije. Organizatori ovog takmičenja bili su Karate klub "Pukovac" iz Pukovca i Karate kluba "Tenši" iz Žitorađe. Iako malobrojni, članovi karate kluba "Derven" iz Svrljiga postigli su zapaženi uspeh kako u katama tako i u borbama. Nevena Stevanović osvojila je dve medalje: srebrnu u izvođenju kata i bronzanu u borbama, dok je Marjan Milojić trijumfovao u borbama osvijivši svoju prvu zlatnu medalju na takmičenjima. Po rečima trenera Karate kluba "Derven" sensei Bijana Pavlovića, za karatiste iz svrljiga tek očekuju značajna takmičenja na državnom prvenstvu, ali uz dobre pripreme očekuje dobre rezultate. Na ovom turniru učestvovala je i Maja Milošević kao sudija na borilištima.

za više infoa posetite njihov sajt : http://www.karateklubsvrljig.rs/index.html (http://www.karateklubsvrljig.rs/index.html)